Interdentaal ragers


Resultaten 1 t/m 20 van 140

Aanbieding
TePe Ragers 0,4 mm Roze
 

Direct leverbaar

€ 4,99 25% korting

€ 3,74
Bekijk product: TePe Ragers 0,4 mm Roze
Aanbieding
TePe Ragers 0,5 mm Rood
 

Direct leverbaar

€ 4,99 25% korting

€ 3,74
Bekijk product: TePe Ragers 0,5 mm Rood
Aanbieding
TePe Ragers 0,6 mm Blauw
 

Direct leverbaar

€ 4,99 25% korting

€ 3,74
Bekijk product: TePe Ragers 0,6 mm Blauw
Aanbieding
TePe Ragers 0,8 mm Groen
 

Direct leverbaar

€ 4,99 25% korting

€ 3,74
Bekijk product: TePe Ragers 0,8 mm Groen
Aanbieding
TePe Ragers 1,1 mm Paars
 

Direct leverbaar

€ 4,99 25% korting

€ 3,74
Bekijk product: TePe Ragers 1,1 mm Paars
Aanbieding
TePe Ragers 1,3 mm Grijs
 

Direct leverbaar

€ 4,99 25% korting

€ 3,74
Bekijk product: TePe Ragers 1,3 mm Grijs

Tandenragers

Door het gebruik van ragers kun je jezelf een heleboel tandproblemen besparen. Interdentaal ragers zijn geschikt voor het reinigen van de ruimten tussen de tanden en kiezen.

Ragers kunnen bijna overal tussen komen en de zachte, plastic coating om het ijzerdraadje zorgt ervoor dat je tanden, kiezen, implantaten of orthodontische apparatuur niet beschadigt.

Interdentaal ragers online bestellen

Interdentaal ragers zijn te bestellen in veel verschillende maten, van zeer smal tot zeer groot. Om tandplaque optimaal verwijderen, moet de rager met enige moeite tussen de tanden en kiezen doorgaan. Dus hoe groter de ruimte, hoe groter de rager. Bij hele grote ruimten tussen de tanden en kiezen kun je meerdere ragers bundelen tot een bosje. Weet je niet welke maat het best geschikt is voor jouw gebit? Vraag dit dan aan je tandarts of mondhygiënist. Interdentaal ragers worden steeds meer onlin besteld.

Gebruik van ragers

Je pakt de rager beet bij het metalen steeltje en duwt de kant met de haren voorzichtig tussen de tanden en kiezen. Vervolgens haal je de rager circa tien keer heen en weer. Let er wel op dat het metaal de tanden en kiezen niet raakt! Voor het reinigen achter in de mond, is het handig om de mond een beetje te sluiten, zodat de spanning van de wangen vermindert. Voor deze ruimten is het soms ook handig om de rager in een handvat te monteren.

Het gebruik van ragers is in het begin soms lastig en pijnlijk. Het tandvlees kan namelijk gemakkelijk gaan bloeden, omdat het nog ontstoken is. Als je de rager dagelijks gaat gebruiken, verdwijnt deze ontsteking en dus ook het bloeden. Hierdoor wordt het gebruik van een rager natuurlijk ook minder pijnlijk. Mocht het bloeden niet minder of juist erger worden, raadpleeg dan je tandarts of mondhygiënist. Bloedend tandvlees kan namelijk ook komen door een verkeerde techniek.

Te weinig ruimte voor ragers

Het kan zo zijn dat de ruimte tussen je tanden en kiezen te klein is voor het gebruik van een rager. Gebruik in dat geval dan tandenstokers en bij zeer kleine tussenruimten kun je weer beter flossdraad gebruiken.

Interdentaal Ragers online kopen

Bij Tandartsplein kun je voordelig en gemakkelijk ragers bestellen en kopen. Wij bieden een zeer breed assortiment met vele verschillende merken, maten en soorten. Populaire merken zijn LactonaInterprox en TePe. Bestel vandaag en ontvang je bestelling de volgende werkdag al in huis!