Philips Sonicare


Resultaten 1 t/m 20 van 51

Gratis Neustrimmer
Philips Sonicare HealthyWhite HX6711/02

Direct leverbaar

€ 84,99 19% korting

€ 68,95
Bekijk product: Philips Sonicare HealthyWhite HX6711/02

Philips Sonicare

De unieke Sonicare technologie van Philips is eind jaren 80 ontstaan en is sindsdien steeds verder ontwikkeld. Dankzij deze baanbrekende technologie is de manier waarop mensen hun tanden poetsen wereldwijd veranderd. Het is klinisch bewezen dat de allernieuwste technologie van Philips Sonicare je tanden witter maakt in slechts één week, tot tien keer zoveel tandplak verwijdert op moeilijk bereikbare plekken* en tevens de gezondheid van je tandvlees in slechts twee weken verbetert in vergelijking met een gewone tandenborstel.

Philips Sonicare Tandenborstels

De unieke dynamische reinigingswerking van Philips Sonicare zorgt ervoor dat tandplak tot diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand verwijdert wordt. Zo krijg je zichtbaar schonere tanden, gezonder tandvlees en een natuurlijk wittere glimlach.
Philips Sonicare biedt een breed gamma aan tandenborstels. De meest geavanceerde tandenborstel van Philips Sonicare is de DiamondClean. Deze tandenborstel biedt bewezen verbetering van de mondhygiëne en een superieure reiniging.

Philips Sonicare Opzetborstels

Wij bieden een groot aantal verschillende opzetborstels van Philips Sonicare aan, voor iedere specifieke wens een opzetborstel. Na drie maanden normaal gebruik verliezen de opzetborstels hun effectiviteit. Een nieuwe Sonicare opzetborstel verwijdert klinisch bewezen 28 procent meer plak dan een  exemplaar van drie maanden oud en houdt je tanden schoon en gezond. De memoborstelharen kleuren van blauw naar wit wanneer de borstel aan vervanging toe is.

Philips Sonicare AirFloss

De AirFloss van Philips Sonicare werkt snel en gemakkelijk. Als je alleen je tanden poetst, maar niet tussen de tanden reinigt, reinig je een groot deel van je gebit niet. Voedselresten blijven gemakkelijk tussen je tanden achter. Wanneer deze resten niet worden verwijderd ontstaat er tandplak, wat uiteindelijk kan leiden tot ontstekingen aan het tandvlees.

Er zijn verschillende middelen om de ruimte tussen je tanden te reinigen, zoals ragers, flosdraad en tandenstokers, maar veel mensen vinden dit niet altijd even prettig in gebruik. Voor die mensen is er nu een oplossing; de Philips Sonicare AirFloss. Door een krachtige stoot lucht en water verwijdert de Philips Sonicare AirFloss tot 99% meer tandplak tussen de tanden. Bovendien vermindert de Philips Sonicare AirFloss bloedend tandvlees.


*bij gebruik van een AdaptiveClean opzetborstel in de Clean stand.