Mondspoelmiddelen


Resultaten 1 t/m 20 van 82

2 voor 12,-
Vitis Mondwater Gezond Tandvlees
 

Direct leverbaar

€ 8,17 14% korting

€ 6,99
Bekijk product: Vitis Mondwater Gezond Tandvlees
Halita Mondwater

Direct leverbaar

€ 18,39 19% korting

€ 14,95
Bekijk product: Halita Mondwater
FluorAid Mondwater

Direct leverbaar

€ 5,44 10% korting

€ 4,89
Bekijk product: FluorAid Mondwater
O7 Active Mondspoelmiddel

Direct leverbaar

€ 8,49 9% korting

€ 7,69
Bekijk product: O7 Active Mondspoelmiddel
Bluem Mondwater

Direct leverbaar

€ 14,95 7% korting

€ 13,95
Bekijk product: Bluem Mondwater
Aanbieding
CB12 Mondwater Regular
 

Direct leverbaar

€ 13,30 25% korting

€ 9,97
Bekijk product: CB12 Mondwater Regular
Meridol Mondspoeling

Direct leverbaar

€ 6,34 6% korting

€ 5,99
Bekijk product: Meridol Mondspoeling
Curasept Mondspoeling 0,05%
 

Direct leverbaar

€ 10,15 7% korting

€ 9,49
Bekijk product: Curasept Mondspoeling 0,05%

Mondwater

Het is uiterst belangrijk om je gebit goed te verzorgen. Dit kan extra goed door het gebruik van een mondspoelmiddel. Mondwater kun je bijvoorbeeld gebruiken om je tandvlees gezond te houden, tandplak te voorkomen en voor mooie, witte tanden. Plein biedt een compleet assortiment mondspoelmiddelen met bekende merken als Listerine, O7, Vitis en Halita.

Mondspoeling

Het is gebruikelijk om twee keer per dag minimaal twee minuten lang je tanden te poetsen, daarnaast is het ook verstandig om regelmatig te flossen. De een heeft een beter gebit dan de ander, dus sommigen moeten iets beter met hun gebit om gaan. Dit kan door je mond te spoelen met mondwater. Er zijn verschillende varianten van mondspoelmiddelen. Mondspoelmiddelen met fluoride versterken het tandglazuur waardoor de kans op gaatjes verkleind wordt. Dit is vooral handig bij mensen met een beugel of een glazuurafwijking.

Er zijn ook mondspoelmiddelen die tandplak tegen gaan. Deze mondspoelmiddelen bevatten antibacteriële eigenschappen waardoor de mondhygiëne vooruit gaat. Voorbeelden hiervan zijn Listerine. En ten slotte zijn er ook mondspoelmiddelen tegen een slechte adem.

Mondspoelmiddel 

Listerine

Listerine bestaat al meer dan 130 jaar en heeft zich in die tijd ontwikkeld tot een organisatie die gespecialiseerd is in mondzorg. Op dit moment wordt Listerine wereldwijd door meer dan 1 miljard mensen gebruikt. Het mondwater van Listerine zorgen voor een frisse adem, minder tandplak en gezond tandvlees. Zo wordt je mond ook verzorgt op plekken waar je met een tandenborstel lastig bij komt.

Halita

Het mondspoelmiddel van Halita heeft effectieve ingrediënten die een slechte adem en mondgeur tegengaan. De oorzaak van een slechte adem zijn bacteriën die vaak op plekken zitten waar je met de tandenborstel niet bij komt. Het Halita mondspoelmiddel verzorgt en reinigt je mond op deze plekken zorgt op deze manier voor verwijdering van de bacteriën. Zo ben je zeker van een frisse adem, 24 uur lang.

O7 Active

O7 Active mondspoelmiddel bevat de Ardox-X technologie. Deze technologie is ontwikkeld op basis van actieve zuurstof. Hierdoor worden schadelijke bacteriën extra goed verwijderd. Door gebruik van O7 mondspoelmiddel ben je verzekerd van goede bescherming van het tandvlees en heb je geen last meer van een slechte adem.

Vitis

Eén op de 4 mensen heeft in meer of mindere mate last van een slechte adem. Dit kan heel vervelend zijn. Vitis mondspoelmiddel helpt je tandvlees, tanden en mond te verzorgen. Dit mondwater helpt n bij bloedend en geïrriteerd tandvlees. Het mondwater biedt bescherming en herstelt je tandvlees. Ook verwijderd Vitis mondwater bacteriën die een slechte adem veroorzaken. 

Mondspoelmiddelen kopen

Wil je mondspoelmiddelen gemakkelijk online bestellen? Koop mondwater dan eenvoudig en voordelig online bij Plein. De mondspoelmiddelen zijn altijd scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Meer informatie nodig over de verschillende soorten mondspoelmiddel? Neem gerust contact met ons op via klantenservice@plein.nl of op telefoonnummer 088-8000 200.