Monddouches


Resultaten 1 t/m 20 van 33

Monddouche

Plaque is de grote veroorzaker van tandvleesproblemen en gaatjes,. Het is daarom belangrijk om plaque goed te verwijderen. Door alleen je tanden te poetsen, haal je niet al het tandplaque weg. De tandenborstel bereikt namelijk niet optimaal de ruimte tussen de tanden en kiezen. Om je mond volledig te reinigen is het verstandig om naast het gebruik van je tandenborstel een product te gebruiken die goed tussen de tanden en kiezen reinigt.

Een monddouche biedt hiervoor een goede uitkomst. Een monddouche is een apparaat dat het reinigen tussen de tanden en kiezen makkelijker maakt en het zelfs voor je doet. Daarnaast is het plezieriger en leuker dan regulier flossen.

De monddouche maakt gebruik van een hoge druk in combinatie met een pulserende waterstraal. Deze combinatie zorgt ervoor dat de plaque tussen de tanden en kiezen wordt verwijdert en het tandvlees op een zachte manier wordt gemasseerd.

Daarnaast word het door tandartsen en mondhygiënisten veelal als ondersteuning geadviseerd bij jongeren met een beugel, maar ook bij mensen die regulier flossen of tandenstokers niet prettig vinden.

Op Plein.nl vind je een breed assortiment monddouches en accessoires van Waterpik en de Phillips Sonicare Airflosser en Oral-B Oxyjet.

Waterpik Waterflosser

De Waterpik monddouche zorgt voor een schoner aanvoelende mond en een betere conditie van het tandvlees. Klinisch onderzoek wijst uit dat de Waterpik in slechts drie seconden 99,9% plaque verwijdert van het behandelde gebied. Heb je een vaste beugel? De Waterpik monddouche verwijdert 53% meer plaque en het aantal bloedingen vermindert met 26%. Dagelijks reinigen met de monddouche van Waterpik zorgt voor een gezonder tandvlees en schonere tanden.

Naast een monddouche voor volwassenen heeft Waterpik ook een waterflosser ontworpen speciaal voor kinderen vanaf zes jaar.

Op zoek naar één apparaat voor je dagelijkse mondverzorging? De Waterpik Waterflosser Complete Care is een waterflosser en sonische tandenborstel in één.

Philips Sonicare Airfloss

De Philips Sonicare Airfloss bevat een technologie van lucht met microdruppels waardoor je tandvlees binnen twee weken verstevigt. Het reinigen met de Philips Sonicare Airflosser duurt ongeveer 60 seconden. Je selecteert eerst de kracht frequentie die je wilt gebruiken. Richt vervolgens tussen je tanden of kiezen en door middel van één druk op de knop wordt de ruimte ertussen gereinigd.

Oral-B Oxyjet

De Oral-B Oxyjet helpt het tandvlees binnen twee weken te verbeteren. Doordat de lucht zich vermengt met het water, wordt de ruimte tussen de tanden en kiezen optimaal gereinigd. Hierdoor heb je minder kans op tandvleesontsteking en gaatjes. De druk van het water kan je zelf aanpassen zodat je het apparaat volledig kan aanpassen aan jouw wensen.

Tip: Heeft je tandarts of mondhygiënist aanvullend een mondspoelmiddel geadviseerd? Je kan het waterreservoir ook met mondspoelmiddel vullen, hierdoor worden de ruimten tussen de tanden en kiezen ook optimaal bereikt.

Monddouche kopen

Op Plein.nl bestel je makkelijk, snel en veilig jouw nieuwe monddouche online. Wij bieden een breed assortiment waterflossers die jouw gebit optimaal reinigen en verzorgen. Ontdek de collectie, kies jouw favoriet en bestel direct online. Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je wordt thuisbezorgd.

Wil je meer informatie of heb je vragen over een specifieke monddouche neem dan contact op met onze mondhygiëniste Marjolein via klantenservice@plein.nl of op telefoonnummer 088-8000 200.